Exposició de maquetes de trens

Horari de l’exposició:

- De dilluns a divendres de 11:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h
- Tancat: 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener
L’exposició finalitza el dijous 4 de gener

Exposició de maquetes de trens en miniatura en lametro de Colón. Del 22 de desembre al 4 de gener.

La mostra de mòduls ferroviaris té unes dimensions aproximades de 30 metres lineals en cercle, amb diversos recorreguts en via doble que permeten la circulació de diversos trens al mateix temps i en el qual estan presents recreacions de diferents estacions, entre les quals destaca Alboraia.

La reproducció del tram de l’actual Línia 2 de Metrovalencia de la zona del Pla de la Vallesa, ambientada en els anys 70, té una longitud de 15 metres lineals i compta amb tot tipus de detalls. La recreació ha estat elaborada per Joaquín de la Mata.

També s’exposa una maqueta de l’antiga estació de Pont de Fusta cedida per Francisco Pons.

Aquesta proposta està organitzada pel Grup de Mòduls de Tren Miniatura de l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril (AVAF) i l’Associació Ferroviària de Godella, la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i patrocinat per l’empresa de material mòbil Stadler.
 

 Exposició de maquetes de trens en miniatura en lametro de Colón. Del 22 de desembre al 4 de gener.Exposició de maquetes de trens en miniatura en lametro de Colón. Del 22 de desembre al 4 de gener.Exposició de maquetes de trens en miniatura en lametro de Colón. Del 22 de desembre al 4 de gener.Exposició de maquetes de trens en miniatura en lametro de Colón. Del 22 de desembre al 4 de gener.