Vídeo vigilància

 

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL [IMATGE] EN LA UTILITZACIÓ DE SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA

De conformitat amb el que disposa l’article 5.1 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i l?article 3.b) de la Instrucció 1/2006, de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sobre el tractament de dades personals amb fins de vigilància a través de sistemes de càmeres o videocàmeres, s’informa:

1. Que la seua imatge com a dada de caràcter personal s’incorpora a un fitxer titularitat de FERROCARRILS DE LA GENERALITAT VALENCIANA, amb la finalitat de preservar la seguretat, material i personal, en les estacions, els tallers, les oficines i qualsevol altra instal·lació o dependència, així com en l’interior dels trens o tramvies a través de càmeres o videocàmeres de vigilància.

2. Les imatges captades per les càmeres o videocàmeres podran ser cedides o comunicades a l’empresa prestadora del servici de seguretat, a les Forces i Cossos de Seguretat o òrgans judicials, per a la instrucció i/o enjudiciament, civil o penal, dels fets filmats. Així mateix, podran ser cedides en qualssevol altres supòsits legalment previstos.

3. FERROCARRILS DE LA GENERALITAT VALENCIANA és el responsable del fitxer o tractament i davant d’este podrà exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació, per mitjà de l’enviament d’una sol·licitud per escrit, acompanyada de fotocòpia del DNI i una fotografia actualitzada, dirigida a FERROCARRILS DE LA GENERALITAT VALENCIANA, responsable de Seguretat, PARTIDA DE XIRIVELLETA, S/N, 46014 VALÈNCIA.