TuiN: la forma més fàcil de viatjar i estalviar

TuiN. La forma més fàcil de viatjar i estalviarQuè és la Targeta TuiN?

És un títol que et permet viatjar per tota la xarxa de Metrovalencia, amb qualsevol combinació zonal, al mateix preu per viatge que un Bonometro. Funciona com una targeta moneder i es carrega o recarrega en qualsevol targeta sense contacte de FGV amb un mínim de 10 euros i un màxim de 100. Cada vegada que valides el títol, la TuiN et descompta l’import del viatge del teu saldo, segons el nombre de zones que recorres.

Has de validar-lo d’entrada i eixida (en el tramvia només es valida d’entrada), així com en els transbords entre metro i tramvia, o viceversa.

TuiN: la forma més fàcil de viatjar i estalviar

La TuiN té diversos avantatges comercials respecte als altres títols de Metrovalencia:

  • La Zona D es considera com a Zona C (excepte Aeroport).
  • El trajecte entre estacions contigües de dos zones distintes (inclosos els baixadors intermedis entre eixes estacions) es paga com una sola zona.

Per exemple, amb la TuiN només pagues una zona per a viatjar de Picassent a Torrent, de l’Eliana a La Canyada, o de Mas del Rosari a Universitat Politècnica; i només pagues tres zones per a anar des de Villanueva de Castellón fins a València.

Com funcionen els límits de consum mensual de la TuiN?

TuiN: la forma més fàcil de viatjar i estalviarHas de disposar d’una targeta personalitzada de FGV, que pots sol•licitar en els Centres d’Atenció al Client o Punts del Client de Metrovalencia.

Quan carregues la TuiN, la targeta memoritzarà tot el consum que vas realitzant durant el mateix mes natural, al mateix preu per viatge que per a qualsevol usuari d’una TuiN:

  • 1 zona: 0,72 €.
  • 2 zonés: 1,04 €
  • 3 i 4 zones (excepte Aeroport): 1,40 €.
  • Aeroport: 2,00 €.

Quan el teu consum arribe el límit establit per Metrovalencia per al nombre de zones que recórregues, els teus viatges t’eixiran gratis durant la resta del mes. T’ho expliquem en un quadro senzill: 

Límit de consum mensual TuiN perquè els teus viatges t’isquen gratis la resta del mes (*) 

1 zona 2 zones 3 i 4 zones Aeroport
41,00 € 53,00 € 63,00 € 63,00 €

(*) Títol TuiN carregat en targeta personalitzada de Metrovalencia –> Este avantatge és vàlid només si tens una targeta personalitzada.

Així, quan arribes a un consum de 41,00 € en el mateix mes, no pagaràs per viatjar en una zona; si acumules 53,00 €, tampoc pagaràs per viatjar per dos zones; si arribes a 63,00 €, t’eixirà gratis el viatge per tres o quatre zones i els teus viatges per qualsevol punt de la xarxa seran gratuïts durant la resta del mes natural. Tin en compte que fins que arribes al límit de consum de cada nombre de zones pagaràs el preu complet del tram o trams recorreguts, encara que et falten uns cèntims per a aconseguir-lo.

Puc viatjar en companyia de més persones amb la TuiN en la meua targeta?

TuiN: la forma més fàcil de viatjar i estalviarEfectivament, amb la TuiN podràs viatjar amb una o més persones (fins a 60). Si carregues la TuiN en una targeta personalitzada el gasto que realitzen elles no es tindrà en compte en el còmput del teu consum acumulat mensualment. L’import del viatge dels teus acompanyants serà el mateix que per a qualsevol persona usuària d’una Targeta TuiN, per la qual cosa únicament tu podràs disfrutar de la gratuïtat per ús una vegada arribes als límits establits.

Quin import em reté la targeta TuiN en el meu saldo quan valide d’entrada?

L’import que inicialment et retindrà la TuiN en el teu saldo quan valides d’entrada dependrà del trajecte que realitzes:

  • 1 zona, si viatges amb tramvi (0,72 €).
  • 3 zones, si viatges amb metro (1,40 €)
  • 4 zones, si viatges des d’Aeroport (2,00 €).

Si carregues la TuiN en una targeta personalitzada, una vegada arribes al límit per a viatjar gratis per una zona, la TuiN no et retindrà cap saldo d’entrada, llevat que viatges en companyia d’una o diverses persones, i en este cas et retindrà l’import corresponent a cada acompanyant.

Per exemple, si portes gastats 63,50 € eixe mes i viatges amb metro, la targeta no et retindrà cap import del teu saldo i el viatge t’eixirà gratis. Si viatges amb diversos acompanyants, la TuiN et retindrà 1,40 € per cada un d’ells i, quan valideu el títol a l’eixir, et tornarà l’import dels trams que els teus acompanyants no hagen recorregut en el vostre trajecte.

Quins avantatges té la TuiN respecte al Bonometro?

Amb la TuiN pots viatjar per tota la xarxa, sense canviar de títol i sense preocupar-te de les zones ni les estacions recorregudes.

A més dels seus avantatges comercials, amb la TuiN pots viatjar fins a 60 persones utilitzant la teua targeta, al preu de Bonometro;  i si la carregues en una targeta personalitzada, quan arribes a un determinat consum en el mateix mes natural no has de pagar més diners pels teus viatges fins a fi de mes.

Com es mesura el mes d’acumulació del consum en les targetes personalitzades?

El còmput del consum acumulat és per mes natural, des de dia 1 a l’últim de cada mes, per la qual cosa el teu consum acumulat es posarà a zero quan comence el mes següent.