Setmana Santa Marinera 2019

 

Amb motiu de les processons que es realitzaran durant la celebració de la Setmana Santa Marinera, el servici de tramvies de L8 i L6 s’interromprà entre les parades de Marítim-Serrería i Marina Reial Joan Carles I (L8) i entre Marítim-Serrería i Dr. Lluch (L6).

Dijous 18 d’abril

L8: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería → Marina Reial Joan Carles I –> Marítim-Serrería des de les 19:00 h fins a les 22:30h.

L6: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería –> Dr. Lluch –> Marítim-Serrería des de les 19:00 h fins a les 22:30h.

Divendres 19 d’abril

L8: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería → Marina Reial Joan Carles I –> Marítim-Serrería des de les 19:00 h fins a la finalització del servei.

L6: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería –> Dr. Lluch –> Marítim-Serrería des de les 19:00 h fins a la finalització del servei.

Diumenge 21 d’abril

L8: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería → Marina Reial Joan Carles I –> Marítim-Serrería des de les 12:00 h fins a les 16:00h.

L6: Interrupció del servei entre Marítim-Serrería –> Dr. Lluch –> Marítim-Serrería des de les 12:00 h fins a les 16:00h.

Independentment d’aquests corts parcials del servei, durant aquests quatre dies oferim trens i tramvies nocturns per ser vespra de festiu, divendres, dissabte i vespra de festiu. Accés a la consulta d’horaris

Per a veure les processons de la Setmana Santa Marinera les parades de tramvia més pròximes de L4, L8 i L6 són:

  • Grau-Canyamelar
  • Mediterrani
  • Dr. Lluch
  • La Marina

Accés a la web de la Setmana Santa Marinera de València

La imatge que hem utilitzat en la nostra pàgina principal és obra de l’artista Paco Ibiza Sanchis de Oliva, guanyador del Concurs de Cartells de la Junta Major de Setmana Santa Marinera.