Nou Bo Transbord

combina Nou Bo Transbord AB Accès a la web de la EMT. En pestanya nova.Logo metrovalenciaAccès a MetroBus. En pestanya nova.

El Bo Transbord AB naix per a donar resposta a una reivindicació històrica dels municipis de l’Horta i beneficia 1,5 milions de persones. Això ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i de la Diputació de València.

Què és el Bo Transbord AB?

És un títol integrat de transport que permet desplaçar-se als usuaris, combinant trajectes amb línies de MetroBus, Metrovalencia i EMT.

A on el puc utilitzar?

És vàlid dins de les zones A i B de Metrovalencia. Es pot utilitzar en els trajectes combinats de 40 municipis de l’àrea metropolitana.

Zona A: València, Mislata, Tavernes Blanques, Alboraia, Xirivella (interior Llit Nou del Túria).

Zona B: Almàssera, Meliana, Vinalesa, Foios, Albalat dels Sorells, Albuixech, Emperador, Massalfassar, Museros, Massamagrell, la Pobla de Farnals, Rafelbunyol, Bonrepòs i Mirambell, Rocafort, Alfara del Patriarca, Montcada, Godella, Burjassot, Paterna, Manises, Quart de Poblet, Aldaia, Alaquàs,Torrent, Xirivella (exterior Llit Nou del Túria) Paiporta, Picanya, Sedaví, Benetússer, Lloc Nou de la Corona, Alfafar, Massanassa, Catarroja, Albal, Beniparrell i Silla.

Quin preu té?

10 viatges: 15,50 euros

Punts de venda

Estancs, quioscos, comerços autoritzats, màquines de venda automàtica de Metrovalencia i aplicació Móbilis NFC.

Com funciona?

  • Es pot carregar en totes les targetes i suports Móbilis de Metrovalencia EMT i Metrobus: targetes anònimes i personalitzades, rellotges i telèfons amb tecnologia NFC.
  • El Bo s’ha de validar en accedir als vehicles, fins i tot en cas de fer transbord.
  • El Bo permet un transbordament entre línies de MetroBus, EMT i Metrovalencia (metro i tramvia) durant 90 minuts des de la primera validació.
  • El transbord entre dos línies de MetroBus consumirà 2 viatges del Bo, amb dret a un transbord posterior amb Metrovalencia o EMT.

Més informació

Oficina d’Atenció al Client Móbilis. Estació de metro Colón. Plaça dels Pinazo, entreplanta. València.

Telèfon 961 923 290/91
mobilis@tarjetamobilis.es
@Mobilis_oficial

 

 Accès a la web de la Diputació de Valencia. En pestanya nova Diputació de València

 Accès a la web de l'Ajuntament de València. En pestanya nova Ajuntament de València

Acceso a la web de la Generalitat Valenciana. En pestaña nueva