Setmana Europea de la Mobilitat 2018

 Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. Al llarg d’aquests dies pots participar en les diverses activitats que es duran a terme amb Metrovalencia.

 

Fira de la Mobilitat Sostenible

La Generalitat Valenciana participa en la fira que es celebra en la Plaça de l’Ajuntament de València els dies 15 i 16 de setembre. En l’estand de Metrovalencia podràs trobar informació del servei de la xarxa de metro i tramvia, descobrir els avantatges de viatjar en ella i conéixer les iniciatives que s’estan desenvolupant per a promocionar l’ús del transport públic entre els més xicotets amb Metroescola.

Concurs "Hui descansa el cotxe"

Forma part de la campanya de la Generalitat Valenciana amb motiu del Dia Europeu sense Cotxe, que pretén involucrar a tota la societat en la conscienciació per un bon ús del transport. Amb aquest concurs els joves i els centres educatius poden rebre premis relacionats amb la vida sana, la pràctica d’esport i la mobilitat sostenible. Els participants poden participar realitzant una fotografia que reflectisca aquests valors i publicant-la en la xarxa social Instagram. Pots trobar més informació sobre el concurs en aquest enllaç.

Concurso Hui descansa el cotxe
 

Dia Europeu sense Cotxe

Dissabte que ve 22 de setembre, Dia Europeu sense Cotxe i últim dia de la Setmana Europea de la Mobilitat, podràs viatjar gratis amb metro i tramvia. Descobreix com de fàcil resulta moure’s per la ciutat de forma sostenible.