Exposició Politropia

Des del dilluns 22 de juliol al 10 d’agost de 2019
Horari: De dilluns a divendres de 16 a 20 hores

Politropia, arcaisme del món de les gemmes que al·ludeix a les propostes diferents del món de l’art colombià.

Exposició Politropia en lametro

Exposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametroExposició Politropia en lametro

Els artistes

Bibiana Vélez, de Cartagena d’Índies, mestra colombiana premiada nombroses vegades, pinta el mar i la força de les ones, l’espuma del mar que significa l’anar i vindre de la vida, els pètals, les energies. La seua pintura és molt espiritual. En altres obres la composició mira com a través d’un ull de peix.

Alfonso Reyes, dissenyador de productes. La seua obra titulada “Metròpoli”, on, amb materials reciclats de diferents fustes assemblats i pintats amb acrílic simula ciutats vistes des de l’aire. Actualment treballa en la competició de disseny artístic per a l’alta velocitat en USA.

Willie Hostos treballa la fotografia del centre històric de la ciutat, la violència, els grafitis esquinçats. Ho imprimeix i ho intervé. Sobre paper. També treballa el nu femení.

Alberto González, arquitecte i artista. Treballa les aquarel·les i ens presenta Paisatges de l’entorn de Cartagena d’Índies, Bogotà, el *Louvre i de València.

Carmenza Delgado, Màster per la Universitat Complutense ens mostra la sèrie “El jardí” amb 8 arbres del Jardí botànic de Madrid en oli sobre tela. Realitza pintures verticals sobre la naturalesa i l’horta en el sud de Colòmbia.

Notícia de la pàgina web del consolat de Colòmbia