Recomanacions

 COVID-19 Enllaç a la web de la Conselleria de Sanitat Universal y Salut Pública

#QuedatACasa . No isques de la teua casa si no és imprescindible.

Què has de saber sobre l’ús de les mascaretes

Cal que utilitze mascaretes? Què faig si la necessite però no la tolere? Com he d’utilitzar la mascareta? Accedeix al pdf de Sanitat, en pestanya nova

Recomanacions davant el coronavirus 

Amb motiu de l’alerta sanitària generada pel coronavirus i amb l’objecte de preservar la seua salut i la del nostre personal, observe les recomanacions següents:

  • Evite usar el transport públic. Viatge només en cas de necessitat. 
  • No utilitze el transport públic si pertany a un grup de risc (persones majors, malalts crònics…)
  • No viatge si ha estat diagnosticat de coronavirus o presenta símptomes compatibles amb la malaltia.
  • A l’andana, mentre espera l’arribada del tren o tramvia, ocupe els espais buits en tota la longitud per a mantenir la màxima separació d’altres persones.
  • A l’interior dels trens i tramvies: cal distribuir-se pels espais buits en tota la longitud del vehicle, mantinga la distància de seguretat amb altres persones, deixe lliure l’accés de maquinistes a les cabines, evite seure’s enfront d’una altra persona i no ocupe el passadís central, per a permetre el lliure desplaçament per l’interior per a pujar o baixar.
  • Encara que els vehicles i instal·lacions de FGV es desinfecten regularment, rente’s les mans i les zones exposades després d’utilitzar el nostre servei de transport.
  • La compra de títols de transport en les estacions es farà exclusivament en les màquines de venda automàtica.
  • Temporalment no es farà cap gestió d’objectes perduts.
  • Tampoc es tramitaran reclamacions ni suggeriments en paper. Pot fer aquests tràmits a través de la pàgina web o la App (descarrega en Google Play o en Apple Store.

Els Espais del Client de Xàtiva i Colón, així com els Centres d’Atenció al Client d’Aeroport i Benimaclet, estaran tancats temporalment. Els serveis s’han centralitzat en la taquilla del vestíbul principal d’Amistat-Casa de Salut. A més, segueixen oberts els Punts del Client d’Empalme, Mislata i Àngel Guimerà (accés C/ Palleter). (Enllaç a horaris de l’Espai d’Amistat)

En les estacions, pot contactar amb el nostre personal d’atenció al client a través dels intèrfons ubicats en vestíbuls i andanes.

Informació per a les empreses: Què fer front al Coronavirus

Infecció per COVI-19, com previndre la infecció, mesures d’higiene, de prevenció, de portecció, què fer front la sospita d’infecció en un centre de treball…Accedeix al pdf de Sanitat en pestanya nova.

 

 

Enllaços útils:

Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Ministeri de ‘Salud, Consumo y Bienestar Social’

OMS

Brot de malaltia per coronavirus (COVID-19): orientacions per al públic (OMS)