CONCURS DE DIBUIX

 “Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia”

Concurs de dibuix: "Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia"

BASES

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convoca l’alumnat de 2n i 3r cicle d’Educació Primària a participar en el I Concurs de Dibuix “Mou-te i cuida el planeta amb Metrovalencia”.

El I Concurs Escolar té com a finalitat EDUCAR, MOTIVAR i CONSCIENCIAR la comunitat escolar quant a l’ús del transport públic i en la conservació del medi ambient, per a aconseguir un futur més net i sostenible.

A QUI VA DIRIGIT

És un concurs dirigit a l’alumnat de 2n i 3r cicle d’Educació Primària.

TEMÀTICA DE PARTICIPACIÓ

El tema que s’ha de reflectir en els treballs serà la presència del metro o el tramvia a València i/o els municipis pels quals transita i com l’ús del transport públic evita l’emissió de diòxid de carboni al medi ambient.

CRITERI D’AVALUACIÓ I DECISIÓ DEL CONCURS

La decisió del concurs serà l’1 de setembre, en què un jurat compost per 2 representants d’FGV i una persona de l’Associació d’Il·lustradors i Il·lustradores de la Comunitat Valenciana triarà els treballs premiats.

L’elecció es farà segons uns criteris de defensa dels objectius mediambientals del concurs.

Per a l’avaluació dels treballs presentats el jurat tindrà en compte:

  • L’originalitat i creativitat en el desenvolupament i la presentació del treball.
  • L’esforç i l’execució que haja requerit el projecte.
  • Es ponderaran el cicle escolar i l’Educació Especial.
  • Quedaran automàticament desqualificats els treballs presentats que no tinguen relació amb la temàtica del concurs i/o que continguen imatges o textos que puguen ser considerats ofensius, denigrants o de mal gust

TRAMESA DELS TREBALLS (FINS AL 23 DE JUNY)

Els treballs s’han de trametre en format digital escanejats, no fotografiats, a alta resolució 300 ppp. Envia el teu arxiu PDF, màxim 12 MB, a la següent adreça electrònica: concurso_fgv@gva.es

Per motius logístics, no s’admet la participació mitjançant la tramesa de treballs per correu postal o missatgeria.

Junt al treball tramés s’han d’indicar aquestes dades: Nom i domicili complet (carrer, codi postal, localitat i província), edat (a quin cicle escolar pertanyen) i un telèfon de contacte.

PREMIS

S’establiran tres premis que consisteixen en: Una bicicleta per a cada guanyador o guanyadora i una borsa amb material promocional.

A més a més, el 1r premi optarà a ser la imatge que portarà un tramvia d’FGV.

CALENDARI DE PARTICIPACIÓ

  • Tramesa de treballs: fins al 23 de juny.
  • Decisió del concurs: L’1 de setembre.
  • Publicació i comunicació a guanyadores i guanyadors: 3 de setembre.
  • Lliurament de premis: del 16 al 22 de setembre.

LLIURAMENT DE PREMIS (del 16 al 22 de setembre)

Si és possible, se celebrarà un acte de lliurament amb l’aforament més baix possible. A més, tots els xiquets i les xiquetes participants rebran una bossa amb material promocional.

És necessari acreditar l’autoria dels treballs premiats. En el cas de treballs guanyadors, es requereix la presentació de l’original per a fer-se mereixedor del premi.

ALTRES ESPECIFICACIONS

L’organització es reserva el dret a fer modificacions sobre aquestes bases o afegir-hi annexos successius sobre la mecànica i els premis, sempre que estiguen justificades o no perjudiquen els participants i se’ls comuniquen degudament durant el transcurs del concurs.

En cas que el concurs no puga fer-se per qualsevol motiu que no estiga sota el control de l’organització i que afecte el desenvolupament normal del concurs, l’organitzador es reserva el dret a cancel·lar-lo, modificar-lo, o suspendre’l.

En qualsevol cas, l’organització es reserva el dret de suspendre el concurs per qualsevol motiu, comunicant-ho prèviament en el seu web.

QUANT ALS DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL, INDUSTRIAL I IMATGE

L’alumnat participant cedeix de manera gratuïta a l’organització tots els drets necessaris perquè els treballs tramesos es publiquen en els canals de comunicació d’FGV, perquè s’exposen si així es considera o per a tematitzar una unitat del parc mòbil de l’empresa.

Per la simple participació, s’entén que qui concursa té totes les autoritzacions necessàries dels pares, les mares o els tutors.

L’organització podrà fer fotografies del lliurament de premis i publicar-les gratuïtament a través dels seus canals de comunicació. Si el pare, la mare o el tutor/a no té interés en el fet que aparega en les fotografies, haurà d’advertir-ho expressament.

PROTECCIÓ DE DADES

La vostra adreça de correu electrònic i les vostres dades personals seran tractades, en qualitat de responsable, per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Tota la informació relativa a com es tractaran les vostres dades es pot consultar en el nostre REGISTRE D’ACTIVITATS DE TRACTAMENT.  També podeu consultar la nostra política de protecció de dades.

En la condició de guanyadors/es del concurs, amb l’acceptació del premi, autoritzeu l’organització perquè publique el vostre nom i pseudònim i la vostra foto en Internet, xarxes socials i qualsevol canal de comunicació d’FGV.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.