Data
20 de April de 2016

El director gerent de FGV i l’alcalde de Massamagrell analitzen el servici de Metrovalencia al seu pas pel municipi

S’han abordat qüestions relatives als passos a nivell i la presència de personal de FGV en l’estació
 
L’empresa pública ha millorat recentment el tancament de la plataforma ferroviària entre este municipi i Museros
 
El municipi compta amb una parada que en 2015 va registrar un total de 447.140 viatgers

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Massamagrell, Francisco Gómez Laserna, s’han reunit hui per a analitzar distintes qüestions relacionades amb la xarxa de Metrovalencia, al seu pas per este municipi de l’àrea metropolitana.
 
Des de l’ajuntament de Massamagrell s’han plantejat diferents qüestions relacionades amb els passos a nivell d’este municipi. Per part de FGV, s’ha explicat que l’empresa està realitzant un inventari de tots els seus passos a nivell per a determinar les prioritats d’actuació a l’hora del seu reordenació, millora o supressió.
 
Ángel García de la Bandera hi ha assenyalat també que recentment FGV ha completat el tancament de la plataforma ferroviària en una zona en què limiten els termes municipals de Museros i Massamagrell, millorant d’esta manera la seguretat en un punt que es trobava obert al pas no permés de vianants.
 
A més, també s’ha tractat la presència de personal de FGV en l’estació de Massamagrell, qüestió que depén de la revisió de funcions del col·lectiu d’estacions, la qual cosa permetria millorar l’atenció al client en esta i altres estacions de la xarxa.

 
Ambdós entitats han acordat treballar conjuntament a l’hora de promocionar entre els veïns de Massamagrell el servici que presta Metrovalencia, així com els avantatges que oferix FGV respecte a títols de transport com la targeta portamonedes TuiN o els específics per a col·lectius com a estudiants, majors o persones amb discapacitat.
 
Metrovalencia compta amb una parada en la Línia 3 en el terme municipal de Massamagrell, que en 2015 va registrar 447.140 viatgers.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...