A la Lluna de Metrovalencia

Metrovalencia amplia durant tot l’any la seua oferta de metres i tramvies nocturns els divendres, dissabtes i vespres de festius no locals. Consulta els calendaris de circulació en aquest enllaç.

Amb aquests serveis, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci de Valéncia i la seua àrea metropolitana de manera segura, i arribar així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.

A la lluna de MetrovalenciaAquest servei denominat “A la lluna de Metrovalencia” permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim.

 

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins es produeix entorn de les 2.30 hores.

Aqueste circulacions especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presta Metrovalencia, entre les quals figuren incrementar els trens i tramvies nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries.