El metro és teu

Amb El metro és teu pretenem donar a conèixer tot allò que Metrovalencia ofereix i que concedeix un valor afegit al servei de transport de metro i tramvia que presta diàriament.

Activitats i iniciatives que acosten Metrovalencia a la societat i a les persones usuàries que utilitzen aquest transport públic per als seus desplaçaments.

Línia 0 és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat.

Les propostes d’oci i temps lliure també compten amb el seu propi espai i des d’ací et proposem diferents itineraris i rutes que a peu o amb bicicleta et permetran conéixer millor llocs d’interès als quals t’acosta Metrovalencia.

Afegir fotos

Campanyes de conscienciació com “El metro és teu. Espai de convivència, cuida’l” que animen als nostres viatgers i viatgeres a utilitzar el metro respectant la resta de persones usuàries.

El metro és teu

En col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) s’han realitzat diferents campanyes, dirigides a transmetre als viatgers i viatgeres, i a la resta de persones usuàries, la necessitat de respectar les instal·lacions.

Fins hui han participat en aquesta proposta il·lustradors i il·lustradores com Juárez Casanova, Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, conegut professionalment com a Calpurnio, Pau Valls, Virgínia Lorente, Mikko, Santi Vicente, Núria Tamarit o Luna Pan.

Metroescola, activitat per a fomentar el coneixement i la promoció del transport públic i col·lectiu, el metro i tramvia com a mitjans de transport sostenible i com a espais de convivència.

Identificar a FGV com a empresa que garanteix compromís social a l’usuari.
El projecte de visites escolars d’FGV pretén oferir als centres educatius activitats que formen part dels seus plantejaments didàctics, proporcionant al professorat el suport indicat per a treballar els continguts relatius al transport públic, sobretot el metro i el tramvia, vinculats al currículum escolar.