Publicitat

Anunciar-se en el metro i en el tramvia és una opció molt efectiva. Centenars de milers de persones acudixen cada dia a treballar o a estudiar amb este mode de transport. Hi ha diferents tipus de suports disposats en llocs estratègics per a exposar la seua publicitat. A més, estem oberts a noves idees per a realitzar accions promocionals i espectaculars en les nostres estacions.

¿Per què anunciar-se en Metrovalencia?

  • El 65% viatgen tots els dies laborables,
  • El 41% realitza dos viatges diaris,
  • Quasi la meitat viatja per motius laborals,
  • El 26% són estudiants
  • El 44% té estudis de FP, BUP o COU.

Suports publicitaris

Hi ha diferents tipus i dimensions de suports en les nostres instal?lacions: tanques de 2 x 1,5 m, suports lluminosos d’1,76 x 1,20 i portaplànols en les boques del metro. Més informació: PM Trans Europe, telèfon 963 448 734.

Publicitat en Metrovalencia

 

Publicitat en tramvies i els trens

Les unitats del metro i el tramvia també poden convertir-se en suports publicitaris de gran impacte, tematitzant-les integralment o parcialment amb vinil microperforació. A l’interior de les unitats es pot insertar publicitat a les franges que hi ha damunt dels seients.

Publicitat en Metrovalencia

 

Accions promocionals

En les estacions es poden realitzar altres tipus d’accions promocionals o publicitàries, com a repartiment de fullets, entrega de mostres, publicitat espectaculas, etc.

 

Publicitat en plànols de mà

La seua publicitat pot aparèixer als plànols de mà i a les diferents publicacions informatives.

Més informació per a contractació de publicitat: