Metroescola

El programa de visites guiades a les instal·lacions de Metrovalencia està dirigit a l’alumnat d’Educació Primària, amb l’objectiu de difondre el valor del transport públic, especialment de metro i tramvia, en el desenvolupament sostenible.

Programa de visites educatives de Metrovalencia

Els centres educatius que així ho sol·liciten, visiten la seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a València Sud i coneixen de primera mà les instal·lacions (lloc de Comandament, tallers i trens), visualitzen les característiques de la xarxa de metro i tramvia, alhora que reben consells útils per a viatjar amb el nostre transport públic. Per al seu desplaçament poden utilitzar de manera gratuïta els serveis de transport de Metrovalencia.

 

D’aquesta activitat es beneficien també col·lectius que mereixen atenció especial (aules de comunicació i llenguatge -CiL, aules de discapacitat intel·lectual, etc.)

 

La sensibilització i la conscienciació respecte de l’impacte, la importància, els avantatges i la sostenibilitat del transport públic, a més de la seguretat i els bons usos a l’hora de viatjar amb els trens i tramvies de Metrovalencia, és indispensable que comence en edat escolar i amb activitats coordinades amb el professorat dels centres.

 

Com a empresa pública des d’FGV tenim l’obligació de mostrar com treballem. Les visites escolars, els recorreguts i les explicacions ajustades a les edats i coneixements dels alumnes, són part essencial en aquests processos de presa de consciència i estima del transport públic.

Esperem tornar prompte.

L’activitat Metroescola es realitza cada any d’octubre a juny.

Vols venir? Per a visitar les instal·lacions de FGV i conèixer millor el metro, dis-li al teu col·le que envie un correu a sahuquillo_car@gva.es i ens posarem en contacte.

L’activitat està destinada a l’alumnat d’Educació Primària.

Descàrrega el fullet en .pdf amb jocs.

Accedeix al plànol de la xarxa

Accedeix a la consulta dels horaris