Data
16 de May de 2016

El director gerent de FGV i l’alcalde de Rafelbunyol analitzen les instal·lacions i el servici de Metrovalencia en el municipi

S’han abordat en una reunió qüestions relatives a l’atenció i manteniment dels jardins pròxims a l’estació
 
L’empresa pública i el Consistori treballaran conjuntament per a promocionar l’ús del metro i potenciaran la seua comunicació
 
El municipi compta amb una parada que en 2015 va registrar un total de 394.550 viatgers

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, han realitzat una primera presa de contacte per a conéixer-se i analitzar distintes qüestions relacionades amb les instal·lacions i la xarxa de Metrovalencia al seu pas per este municipi de l’àrea metropolitana.
 
D’esta manera, l’Ajuntament ha expressat el seu desig que es millore l’estat dels espais existents junt amb l’estació, actuació que FGV està desenrotllant en l’actualitat. Posteriorment, s’escometrà la reparació del corresponent del tanca.
 
García de la Bandera i López han coincidit a apostar per la firma d’un acord per a repartir-se les labors de manteniment en la zona assenyalada, en la que FGV s’encarregaria de les obres civils i el Consistori dels treballs de jardineria en si.
 
Una altra qüestió que s’ha debatut durant la reunió ha sigut la cessió per part de l’empresa pública d’un terreny de la seua propietat, que no incidix en la circulació ferroviària, que l’Ajuntament necessita per a l’ampliació de la rotonda pròxima a l’estació.
 
Ambdós entitats també han acordat treballar conjuntament a l’hora de promocionar entre els veïns de Rafelbunyol el servici que presta Metrovalencia, potenciar la comunicació entre ambdós institucions, així com publicitar els avantatges que oferix FGV respecte a títols de transport com la targeta portamonedes TuiN o els específics per a col·lectius com a estudiants, majors o persones amb discapacitat.
 
Metrovalencia compta amb una parada en la Línia 3 en el terme municipal de Rafelbunyol, que en 2015 va registrar 394.550 viatgers.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...