Data
13 de May de 2016

El director gerent de FGV i l’alcaldessa de Godella estudien diverses propostes per a millorar el servici de Metrovalencia al seu pas pel municipi

S’han analitzat distintes alternatives per a millorar l’evacuació de les aigües pluvials de l’estació
 
L’empresa pública revisarà les condicions dels passos a nivell per a incrementar les condicions d’accessibilitat i pas de vehicles
 
El municipi compta amb una parada que en 2015 va registrar un total de 477.360 viatgers

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis i Bargues, s’han reunit per a analitzar distintes qüestions relacionades amb les instal·lacions de Metrovalencia en el municipi i del servici que presta.
 
En la trobada, celebrat en la seu de FGV en València Sud, s’han estudiat diferents alternatives per a millorar l’evacuació d’aigües pluvials de les vies de l’estació que, en els dies de fortes pluges, obliguen a detindre la circulació de trens. Junt amb una major coordinació entre els efectius municipals i de FGV per a agilitzar l’actuació davant d’estes incidències s’ha acordat millorar la canalització de les aigües pluvials per a facilitar la seua eixida.
 
Des de l’ajuntament s’ha plantejat la possibilitat de millorar l’accessibilitat i la circulació de vehicles en els passos a nivell d’este municipi. Per part de FGV, s’ha explicat que l’empresa està realitzant un inventari de tots els seus passos a nivell per a determinar les prioritats d’actuació a l’hora de la seua reordenació o millora.
 
Ambdós entitats han acordat treballar conjuntament a l’hora de promocionar entre els veïns de Godella el servici que presta Metrovalencia. Així mateix, s’ha comentat que l’estació del municipi s’ha pintat recentment, dins del pla de manteniment que FGV ha iniciat en els edificis de superficie.
Metrovalencia compta amb una parada en la Línia 1 en el terme municipal de Godella, que en 2015 va registrar  477.360 viatgers.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...