Data
13 de April de 2016

El gerent de FGV i l’alcalde de Teulada analitzen el servici del TRAM d’Alacant al seu pas pel municipi

La reunió hi ha tractat diverses qüestions, com el replantejament de la via, l’ampliació del pàrquing de l’estació o el problema de les aigües pluvials

L’empresa pública i el Consistori treballaran conjuntament en la potenciació de l’ús de la Línia 9

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Teulada, Carlos Linares Bañón, han mantingut hui una reunió de treball per a analitzar distintes qüestions relacionades amb el servici que presta el TRAM Metropolità d’Alacant al seu pas per este municipi.

Ens les distintes actuacions a realitzar, destaca la proposta de l’Ajuntament de replantejar la via en les voltants de l’estació de Teulada com a conseqüència de la modificació que inclou el nou Pla General d’Ordenació Urbana del municipi. Des de FGV s’ha apuntat que esta sol·licitud es pot incloure aprofitant les obres que es van a dur a terme amb motiu de la modernització de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Altea i Teulada.

Així mateix, en la reunió s’ha tractat la solució del problema existent d’aigües pluvials en la zona pròxima a l’estació i l’ampliació de l’aparcament de l’estació de FGV en esta localitat.

També s’ha abordat la possibilitat de col·laborar de manera conjunta l’Ajuntament de Teulada i FGV per a potenciar l’ús de la Línia 9 en el municipi, tant des del punt de vista turístic com de mitjà de transport per a comunicar als veïns de la zona amb els extrems de la línia a Dénia i Benidorm i la resta de poblacions pels quals discorre la línia.

Des de FGV s’ha explicat que, actualment, la Línia 9 del TRAM d’Alacant es troba en procés de modernització i que, en breu, finalitzaran les obres de renovació de via del tram Altea-Calp, la qual cosa permetrà recuperar la normalitat de la circulació de trens entre Benidorm i Dénia.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...