Data
15 de March de 2017

El metro de València donarà el 100% de servici en Falles després de desconvocar SF la seua vaga general

El servici mínim en el tramvia es manté en el 85%
 
FGV recomana als viatgers consultar els horaris en la web www.metrovalencia.es, Centres d’Atenció al Client, xarxes socials i el telèfon gratuït 900 461 046

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el 100% de les seues circulacions ordinàries i especials de metro durant les Falles, al desconvocar el Sindicat Ferrovariario (SF) els seus parades programats per al conjunt dels treballadors de l’empresa pública en els principals dies de Falles.
 
No obstant això, encara es mantenen les parades previstos pels maquinistes de tramvia, que estan subjectes a uns servicis mínims del 85% per resolució de la Direcció General de Treball. La vaga d’agents d’estacions també es manté, però no afecta la circulació de metros i tramvies.
 
FGV recomana als viatgers consultar els horaris en la web www.metrovalencia.es, els distints Centres d’Atenció al Client i Punts del Client, les xarxes socials i el telèfon gratuït 900 461 046.
 
Així mateix, l’empresa pública prega als viatgers que seguisquen en tot moment les indicacions del personal de FGV; que ocupen la totalitat de les andanes i es distribuïsquen al llarg dels mateixos per a evitar aglomeracions i faciliten així a la resta d’usuaris l’accés i eixida de trens i estacions.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...