Data
22 de August de 2019

El servei nocturn de Metrovalencia facilita el dissabte dia 24 l’accés a Paterna per a disfrutar de la cordà

L’estació principal del municipi de la Línia 2 es troba a 600 metres del cohetódromo, el recinte on es dispararan els coets

Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en xarxes socials

El servei nocturn de Metrovalencia facilitarà dissabte que ve dia 24 l’accés als usuaris que es vullguen desplaçar fins a la localitat de Paterna per a disfrutar de la cordà que es durà a terme en el recinte del cohetódromo a les 2 hores de la matinada del dissabte al diumenge.

L’esmentat servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins aproximadament les 3 hores de la matinada.

Des de les últimes hores del dissabte i les primeres de la matinada del diumenge, els viatgers podran acudir escalonadament fins Paterna per a disfrutar de les festes de la localitat, atés que l’estació de Metrovalencia de la Línia 2 es troba a 600 metres del lloc on es disparen els diferents artefactes pirotècnics.

El cohetódromo és una estructura metàl·lica de més de 500 metres de superfície que acull la majoria dels actes de foc durant les Festes Majors de Paterna. Amb 6,5 metres d’altura, està formada per 36 pilars i 415 panells de malla i és l’espai on se celebra en la matinada del dissabte al diumenge la cordà, en la que es disparen artefactes pirotècnics, com a coets, “femelletas” i “cohetons”. 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reforçarà la seguretat en les unitats de Metrovalencia i l’estació de Paterna per a garantir el normal desenvolupament del transport, en una jornada en què es preveu un gran moviment de passatgers en direcció a Paterna.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...