Data
09 de August de 2018

El TRAM d’Alacant oferirà servici especial per a facilitar l’assistència i tornada al Castell de l’Olla d’Altea

FGV ha programat circulacions addicionals abans i després de l’espectacle pirotècnic del dia 11
 
Es recomana consultar horaris en la web www.tramalicante.es, en el telèfon gratuït 900 72 04 72 o les pròpies estacions i baixadors

El TRAM d’Alacant oferirà dissabte que ve 11 d’agost servici especial nocturn de trens en la Línia 9 (Benidorm-Dénia) per a facilitar l’accés i tornada a l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla que se celebra a Altea, la nit del dissabte al diumenge.
 Amb este servici especial, el TRAM´d’Alacant reforça i prolonga el seu horari habitual de servici amb circulacions addicionals en la Línia 9, que unix les localitats de Benidorm i Dénia. Enguany el servici previst es realitza amb tren des de Benidorm a Calp i amb autobús des d’esta localitat fins a Dénia, com a conseqüència de la interrupció del servici ferroviari en este últim tram amb motiu dels treballs de modernització de l’esmentada línia.
 
El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) forma part dels servicis nocturns que programa l’empresa a l’estiu a Alacant i que integren el Tramnochador, que circula en les línies 1, 2, 3 i 4, i El Mussol de Les Marines, operatiu en la Línia 9,  els divendres i dissabtes d’estiu, a excepció d’este dissabte, ja que El Mussol serà substituït per l’esmentat servici especial del Castell de l’Olla.
 
FGV reforça eixa nit el personal d’atenció al client i seguretat en trens i estacions, alhora que en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea i les forces de seguretat es controlarà l’accés a les estacions més concorregudes, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i agilitzar l’accés als trens.
 
Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels usuaris els horaris en les estacions i el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.es
 
32 anys de Castell de l’Olla

El dissabte d’agost més pròxim a la festivitat de Sant Llorenç, té lloc el ja tradicional Castell de l’Olla a Altea. Este espectacle que combina llum i pólvora reunix en esta localitat a més de 50.000 persones, per la qual cosa FGV un any més oferix un dispositiu especial per a facilitar l’accés i tornada.
  
Amb 32 anys d’història, este esdeveniment pirotècnic ha anat adquirint una rellevant fama entre els residents i visitants de la Comunitat Valenciana. La importància d’este espectacle es va veure reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en 2007 Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valencià i l’any 2016 va ser patrocinada per la Unesco en el seu 30 aniversari.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...