Data
26 de August de 2016

El Tramnochador d’Alacant oferirà els seus últims servicis nocturns este cap de setmana

TRAM d’Alacant oferix el divendres i dissabte servici des de la capital a Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm
 
Els preus dels trens i tramvies nocturns no es modifiquen respecte a les tarifes habituals

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM Metropolità d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu, realitzarà els seus últims servicis nocturns este divendres i dissabte, 26 i 27 d’agost, respectivament, amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.
 
El servici durant tota la nit funciona entre Estels i les localitats de Benidorm (L-1) Sant Vicent; del Raspeig (L-2) El Campello (L-3); Platja de Sant Joan (L-4)amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.
 
Les freqüències dels tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).
 
El Tramnochador s’ha convertit en un mitjà de transport segur i alternatiu al vehicle privat que afavorix la mobilitat nocturna. El seu objectiu és garantir durant els mesos d’estiu un transport segur, còmode i econòmic a les milers de persones que es desplacen a les zones d’oci de la Costa Blanca.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...