Data
12 de August de 2017

El Tramnochador i El Mussol de Les Marines oferiran servici nocturn del dilluns al dimarts per la festivitat de la Mare de Déu

El primer ofereix servici des de la capital a Platja de San Juan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm

El segon realitza desplaçaments entre Benidorm i Dénia, tenint en compte que des de Calp s’efectuen amb autobús per les obres de la L9

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Dénia, oferiran circulacions extraordinàries en la nit del dilluns dia 14 al dimarts dia 15 per a facilitar la mobilitat dels viatgers de la província d’Alacant en la festivitat de la Mare de Déu, festiu i jornada en què s’espera una gran afluència de viatgers.

Ambdós servicis van començar els seus desplaçaments el 30 de juny i finalitzaran el 26 d’agost. Tots els divendres i dissabtes de l’estiu, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.

Aquests servicis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM´d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.

Amb ambdós servicis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci i diversió d’Alacant, i a altres zones i municipis on la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.

El Tramnochador oferirà servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Playa de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. D’aquesta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unirà Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’Informació i atenció al client (900 72 04 72).

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...