Data
12 de August de 2017

El Tramnochador i El Mussol de Les Marines oferiran servici nocturn del dilluns al dimarts per la festivitat de la Mare de Déu

El primer ofereix servici des de la capital a Platja de San Juan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm

El segon realitza desplaçaments entre Benidorm i Dénia, tenint en compte que des de Calp s’efectuen amb autobús per les obres de la L9

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Dénia, oferiran circulacions extraordinàries en la nit del dilluns dia 14 al dimarts dia 15 per a facilitar la mobilitat dels viatgers de la província d’Alacant en la festivitat de la Mare de Déu, festiu i jornada en què s’espera una gran afluència de viatgers.

Ambdós servicis van començar els seus desplaçaments el 30 de juny i finalitzaran el 26 d’agost. Tots els divendres i dissabtes de l’estiu, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.

Aquests servicis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM´d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.

Amb ambdós servicis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci i diversió d’Alacant, i a altres zones i municipis on la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.

El Tramnochador oferirà servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Playa de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. D’aquesta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unirà Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’Informació i atenció al client (900 72 04 72).

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...