Data
30 de June de 2016

El Tramnochador oferirà servici nocturn els divendres i dissabtes de l’1 de juliol al 27 d’agost

TRAM d’Alacant oferix servici des de la capital a Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm
 
Les parades convocats obliguen a l’empresa pública a prestar servicis mínims del 50 per cent
 
Els preus dels trens i tramvies nocturns no es modifiquen respecte a les tarifes habituals

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM Metropolità d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu, començarà les seues circulacions demà, 1 de juliol, i les finalitzarà el 27 d’agost. Tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.
 
TRAM Metropolità d’Alacant oferirà, segons la resolució de la Direcció General de Treball, servicis mínims del 50 per cent com a conseqüència de la vaga convocada pels sindicats durant els servicis especials previstos per al Tramnochador.
 
El servici durant tota la nit funcionarà entre Estels i les localitats de Benidorm L’1) SantVicent; del Raspeig ( Línia 2) El Campello; ( L 3) Platja de Sant Joan ( L 4) ambparada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.
 
Les freqüències dels tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72). 
 
 
De Trensnochador a Tramnochador
 
Els servicis nocturns en període estival, anteriorment coneguts com Trensnochador, es van posar en marxa per primera vegada en l’estiu de 1988, com una eficaç alternativa als desplaçaments nocturns per carretera, en una zona d’alta densitat de tràfic com és la costa de la província d’Alacant.
 
El Tramnochador s’ha convertit en un mitjà de transport segur i alternatiu al vehicle privat que afavorix la mobilitat nocturna. El seu objectiu és garantir durant els mesos d’estiu un transport segur, còmode i econòmic a les milers de persones que es desplacen a les zones d’oci de la Costa Blanca.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...