Data
19 de July de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat ofereix transport alternatiu a les persones de mobilitat reduïda en cas d’avaria d’ascensors o incidències

 L’empresa pública ha adjudicat recentment la prestació d’aquest servei per un període de tres anys

Aquesta opció s’ofereix des de novembre de 2018 en Metrovalencia i TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el nou contracte de transport alternatiu per a persones de mobilitat reduïda que l’empresa pública ofereix, en cas d’avaries en ascensors o incidències en Metrovalencia i TRAM d’Alacant

L’empresa Visualthink Lab, SL prestarà aquest servei per un període de tres anys i un import de 24.321 euros, IVA inclòs. El contracte compta amb una possible pròrroga de dues anualitats.
 
Aquest servei és resultat del protocol d’actuació que s’aplica des de novembre de 2018 per part d’FGV per al trasllat de persones en cadira de rodes o amb dificultats severes de mobilitat, en cas d’avaria d’ascensors o altres incidències.
 
El trasllat es realitza bé a l’estació accessible més pròxima o bé a la destinació indicada pel client, sempre que aquest es trobe dins de la zona coberta pel seu títol de transport. El personal d’FGV és l’encarregat de gestionar aquest servei i acompanyar al client fins a l’arribada del vehicle.
 
Des de la posada en marxa d’aquest servei prop de 100 persones amb problemes de mobilitat han pogut utilizar un transport alternatiu per a completar el trajecte previst.
 
De la mateixa manera, quan es produeix qualsevol tipus de situació que supose una interrupció del servei en qualsevol punt de la xarxa i, per aquest motiu es veja afectat el desplaçament de les persones en cadires de rodes o amb greus problemes de mobilitat, s’actua amb idèntic criteri,sempre que FGV no facilite un altre servei adaptat per a aquest col·lectiu.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...