Data
19 de December de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana entrega els premis del concurs infantil de dibuix “El teu metro al Nadal”

Els guanyadors han rebut els seus premis en un acte celebrat en la sala Lametro de  l’estació de Colón de Metrovalencia

La convocatòria està oberta als xiquets i xiquetes entre els 3 i els 12 anys 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha entregat  els premis del concurs infantil de dibuix “El teu metro al Nadal”, obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província de València.

La secretària autonòmica Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, María Pérez,  i el director gerent de FGV, Emilio Bayarri, han entregat en la sala Lametro de l’estació de Colón els premis corresponents a les cinc categories arreplegades en la convocatòria. 
 
Els guanyadors han sigut segons edats: Álex Martínez Burruezo ( 3-4 anys); Lola Torres Rodríguez-Bronchú (5-6 anys); Maite Martínez Borruezo (7-8 anys); Arantxa Feltrer Giménez (9-10 anys); Daniel Chaparro Giménez (11-12 anys).
 
Per part del jurat d’esta edició s’ha volgut agrair i destacar la varietat i qualitat dels dibuixos presentats en esta edició. També, s’ha atorgat una menció especial per la seua participació als alumnes del Col·legi Doctor Corachán de Chiva i a Esther Alfonso Rodríguez, en la categoria d’11-12  anys, per l’originalitat de la seua proposta.  
 
Els originals de tots els participants estan exposats durant el període nadalenc en l’estació de Colón de Metrovalencia, en la sala Lametro.
 
Trens a escala i activitats en Nadal 
 
La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull també fins al 22 de desembre, una exposició de maquetes de trens a escala composta per 30 mòduls que representen diferents trams ferroviaris, amb més de 100 metres lineals de via. 
 
La mostra, organitzada per l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril  (AVAF) i FGV, obri les activitats previstes per a l’empresa pública amb motiu de les pròximes festes nadalenques.
 
La sala estarà oberta al públic del 14 al 22 de desembre. Els caps de setmana l’horari és d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. El dia 22, la sala romandrà tancada a la vesprada.
 
La mateixa sala Lametro acollirà, del 26 de desembre al 4 de gener, “Licitació al tren de Nadal”, amb tallers i actuacions per a tota la família i amb la participació entre altres de Teatre Buffo,  Francesc Fenollosa, Carlos Cano, Alicia Calero o el Gran Jordiet.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...