Data
25 de October de 2017

FGV adjudica per 16,3 milions d’euros la neteja de les instal·lacions i material mòbil de Metrovalencia

El nou contracte s’ha dividit en tres lots per un termini de quatre anys i s’han inclòs distintes millores respecte de les adjudicacions anteriors
 
El servici inclou les 137 estacions i parades de les diferents línies de València i la seua àrea metropolitana, i els 62 trens i 44 tramvies

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat, segons ha publicat hui el  Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la contractació dels servicis de neteja de les dependències, material mòbil i instal·lacions de l’empresa pública en la xarxa de Metrovalencia per un període de quatre anys. L’import d’este contracte dividit en tres lots ascendix a 16,3 milions d’euros, IVA inclòs.
 
El servici adjudicat inclou la neteja de les 137 estacions i parades de les diferents línies de metro i tramvia, així com la cobertura dels 62 trens i 44 tramvies que presten servici per part de FGV en València i la seua àrea metropolitana.
 
A través d’estos treballs es garantix que les instal·lacions i dependències de treball i de pas de viatgers estiguen en les condicions necessàries per a complir amb els objectius que establix la Norma de Qualitat Europea UNE-EN 13816 d’Aenor, en el seu apartat de confort, i que regixen totes les línies de Metrovalencia.
 
El contracte s’ha dividit en tres lots, el primer afecta el servici de neteja en estacions, baixadors i dependències tècniques de les línies ferroviàries i tramviàries i ascendix a 10,6 milions d’euros; el Lot 2 fa referència al material ferroviari i tramviari, així com els tallers de València Sud i compta amb un pressupost de 4,3 milions d’euros; i el Lot 3 inclourà les dependències administratives situades en València Sud, els tallers de Machado i de Tarongers, així com l’edifici ubicat a Alboraya-Palmaret amb un pressupost de 1,4 milions d’euros. A més, s’ha inclòs la possibilitat de dos pròrrogues d’un any cada una.
 
Respecte del contracte anterior de neteja de Metrovalencia, esta adjudicació compta amb distintes millores com els servicis de neteja en profunditat dels paviments de les parades del tramvia; neteja de grafitis; i la neteja d’exteriors dels complexos i oficines.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...