Data
27 de June de 2017

FGV conclou la rehabilitació de l’estació d’El Campello del TRAM´d’Alacant

L’empresa pública hi ha invertit 137.500 euros en la rehabilitació
 
L’immoble s’ha ampliat 30 metres quadrats per a una sala de descans, neteges i vestuaris dels agents

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha conclòs les obres d’ampliació i adequació de l’edifici de l’estació d’El Campello del TRAM´d’Alacant, amb la millora de l’accessibilitat al mateix i el pintat de tota la instal·lació. A més, s’ha aprofitat per a realitzar distints treballs per a aconseguir una major facilitat en els canvis de servici del personal d’Operacions.

La inversió realitzada per l’empresa pública ferroviària en l’edifici de l’estació ha sigut de 137.500 euros, obtenint una significativa millora d’imatge i de les prestacions que oferix ara l’immoble.

En concret, l’ampliació de l’immoble ha sigut de 30 metres quadrats en planta, adossat al volum actual, alhora que s’ha realitzat una reordenació d’espais, tot això segons les normes mediambientals i d’accessibilitat vigents, d’una banda, i de les normes sobre seguretat i salut en els llocs de treball, per un altre.

La necessitat d’esta part de l’ampliació ve donada per l’augment d’agents de FGV que han de tindre cabuda en els espais de l’edifici d’El Campello destinats als usos de sala de descans, neteges i vestuari que, després de les millores realitzades en les Línies 1 i 3 del TRAM, es fan imprescindibles per a l’estada temporal dels agents en els temps de presa i deixe del servici.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...