Data
06 de July de 2023

FGV facilita la mobilitat per a acudir aquest cap de setmana amb Metrovalencia a Dreamhack en el recinte firal

  • El 7, 8 i 9 juliol se celebra la xarxa de festivals de gaming i oci digital
  • La freqüència de pas serà de 30 minuts el divendres i entre 30 i 40 minuts el cap de setmana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà del 7 al 9 de juliol els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a Dreamhack València, la xarxa de festivals de gaming i oci digital.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores el dia divendres, i entre 30 i 40 minuts, entre les 6 i les 23 hores, el dissabte i diumenge.

En la jornada laborable, el divendres dia 7, el primer tramvia eixirà a les 6.10 hores des de la parada de Doctor Lluch, i l’últim des de Doctor Lluch ho farà a les 21.30 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 7.04 hores i l’últim a les 22.19 hores.

El dissabte 8 de juliol, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 hores i l’últim des de Fira farà el propi a les 22.19 hores.

El diumenge 9 de juliol, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l’últim des de Fira farà el propi a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la parada de *Fira en la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...