Data
04 de January de 2023

FGV facilitarà la nit de Reis la mobilitat després de la Cavalcada i les últimes compres nadalenques amb el servei nocturn de Metrovalencia

  • Els metros i tramvies es desplaçaran fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat, el dijous, divendres i dissabte
  • Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46, així com en xarxes socials i l’app oficial

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat en la nit de Reis, 5 de gener, amb la circulació de metros i tramvies de Metrovalencia que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha assenyalat que les circulacions nocturnes planificades “afavoriran que els nombrosos desplaçaments que es produeixen després de concloure les tradicionals cavalcades i el tancament de comerços a mitjanit per les últimes compres es realitzen de manera sostenible i còmoda”.

En total, es produiran tres nits consecutives de servei nocturn: la nit del 5 de gener, la del divendres 6 de gener i la del dissabte 7 de gener. Així mateix, la consellera Rebeca Torró ha recordat que, gràcies a les mesures per a fer front a la inflació que ha posat en marxa la Generalitat, “en aquestes últimes jornades festives, com ha ocorregut durant tot el Nadal, els joves i els més xicotets podran desplaçar-se de manera gratuïta”.

Les circulacions nocturnes de Metrovalencia, sota la denominació “A la lluna de Metrovalencia”, permeten els desplaçaments en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins són Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret, Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Mas del Rosari.

Metro

Els trens circulen amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Tramvia

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...