Data
02 de February de 2018

FGV i l’Ajuntament de València coordinen els serveis de Metrovalencia durant els actes festius de la ciutat durant 2018

La reunió celebrada ha permés conéixer el calendari d’esdeveniments i analitzar l’oferta de metro i tramvia previstos 

Com en anys anteriors l’empresa pública ja treballa en el disseny del  transport especial de Falles 

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Juan Andrés Sánchez Jordà, la directora de l’Autoritat del Transport Metropolità de València, María Pérez, i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, han mantingut una reunió per a coordinar de manera efectiva els serveis especials que Metrovalencia pot oferir durant els actes festius previstos en la ciutat de València enguany.

Fuset ha exposat el calendari d´activitats festives de la ciutat que té les seues principals referències en Falles i la Gran Fira de València, dates en què de manera habitual FGV incrementa la seua oferta de serveis de metro i tramvia. 
 
Sánchez Jordà ha explicat que “FGV ja treballa a reforçar el seu servei per a facilitar l’assistència en transport públic als diferents actes programats amb motiu de les festes i celebracions que se celebren en la ciutat”. 
 
El director gerent de FGV ha anunciat que “des de l’empresa pública ja es treballa per a incrementar la seua oferta els dies centrals de les Falles, des del 15 fins a l’inici del serviei convencional del dia 20 de març. A més està previst incrementar el nombre de trens i tramvies en les jornades més importants i en els moments de major afluència de gent”.
 
Els serveis especials programats per a Falles 2018 comencen amb la Crida i es prolonguen fins després de la Cremà. El passat any Metrovalencia va registrar del 15 al 19 de març i després de prestar 120 hores de transport ininterromput de metro i tramvia un total de 1.872.369 viatgers, xifra que suposava un increment del 4,7% respecte a 2016.
 
Tant des de l’Ajuntament de València com des de FGV es divulgaran els horaris especials que s’oferisquen amb motius d’estes activitats culturals i festives.
 
Respecte a la resta de dates anunciades dins del calendari festiu de la ciutat, FGV es coordinarà amb l’Ajuntament de València i l’Autoritat del Transport Metropolità amb la finalitat de conéixer de manera detallada horaris i possible demanda i programar l’oferta de transport de la manera més adequada possible en estos esdeveniments que congreguen a multitud de persones.    

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...