Data
01 de May de 2018

FGV inicia este mes les obres de millora en tres eixides d’emergència de les Línies 3 i 5 de Metrovalencia

Les intervencions formen part dels treballs que es realitzen per al manteniment d’instal·lacions de les línies de metro i tramvia

El pressupost de 245.468 euros permetrà actuar en els accessos dels trams Ayora-Amistat, Casa de la Salut i Xàtiva-Àngel Guimerà-Avinguda del Cid

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat els treballs de millora i reparació de tres eixides d’emergència de la xarxa de Metrovalencia, corresponents a les Línies 3 (Aeroport-Rafelbunyol) i 5 (Aeroport-Marítim Serrería).

El pressupost ascendix a 245.468 euros, IVA inclòs, amb un termini d’execució de sis mesos, així quedaran completats els treballs abans de cap d’any. Les entrades en què està previst actuar pertanyen als trams Ayora-Amistat i Xàtiva-Àngel Guimerà-Avinguda del Cid.

Les eixides d’emergència estan distribuïdes al llarg de les diferents línies subterrànies de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar, des del túnel, un punt d’evacuació alternatiu de les estacions, en cas de necessitat davant d’una incidència. 
 
Els treballs a realitzar permetran sanejar i pintar els murs, incorporar tractament antilliscant en els escalons d’estes eixides, afegir nous sistemes de ventilació, substituir els elements afectats per la corrosió, i complementar la il·luminació i senyalització actual.

El tram Xàtiva-Àngel Guimerà-Avinguda del Cid va ser inaugurat en 1998, mentres que el tram Ayora-Amistad és de l’any 2003, des de FGV s’ha considerat oportú realitzar estos treballs de condicionament i manteniment.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...