Data
26 de November de 2016

FGV inicia una campanya informativa de la integració del Títol d’Abonament Temporal en la targeta portamonedes TuiN

A partir de l’1 de gener de 207, el TAT mensual i anual deixaran de vendre’s com a títols de Metrovalencia
 
Els passes carregats fins al 31 de desembre d’enguany continuaran sent vàlids fins a la seua data de caducitat
 
Personal de l’empresa explica en diferents estacions la dita integració, que es publicitarà amb fullets, cartells, teleindicadores, web i xarxes socials

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya informativa per a explicar la integració del Títol d’Abonament Temporal (TAT) mensual i anual en la targeta portamonedes TuiN a partir de l’1 de gener de 2017, data en què deixaran de vendre’s com a títols de Metrovalencia. De totes maneres, els passes carregats fins al 31 de desembre d’enguany continuaran sent vàlids fins a la seua data de caducitat.
 
D’esta manera, FGV substituïx el sistema TAT de pagament anticipat per a viatjar tot el mes/any a preu fix (segons el nombre de zones tarifàries) pel sistema de targeta portamonedes intel·ligent de la TuiN, en el que només pagues el cost dels viatges realitzats per qualsevol combinació zonal durant tot el mes natural fins que arribes a un límit de gasto mensual, a partir del moment del qual els viatges són gratuïts durant la resta d’eixe mes per al titular de la targeta personalitzada.
 
Esta mesura s’emmarca en l’objectiu de FGV de racionalitzar i reduir el nombre de títols propis de transport de Metrovalencia, que va començar amb la implantació de la targeta portamonedes TuiN i el títol de la qual anirà progressivament integrant tots els títols multiviaje i temporals, com el Bono 60×60 (ja suprimit), el Títol d’Abonament Temporalment i posteriorment el Bonometro.
 
Dins de la campanya informativa, agents de FGV explicaran en distintes estacions la dita integració i es repartiran 10.000 fullets en eixes instal·lacions, en els Centres d’Atenció al Client i Punts de Clients, a més de la cartelería en les vitrinas de les estacions. Així mateix, els teleindicadores, les màquines automàtiques d’expedició de bitllets i l’interior de les unitats informaran de la translació del TAT a la TuiN, igual que la web www.metrovalencia.es i les xarxes socials.
 
TuiN es carrega i recarrega amb un mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia i s’ha de validar d’entrada i eixida, excepte en el tramvia (només d’entrada), perquè puga aplicar el preu corresponent al trajecte realitzat. El títol permet viatjar per tota la xarxa amb qualsevol combinació zonal (1, 2, 3 o 4 zones) i descompta del saldo disponible en eixe moment l’import corresponent al nombre de zones recorregudes, amb el mateix preu d’un viatge amb Bonometro, encara que amb alguns avantatges comercials afegides.
 
Avantatges de la targeta TuiN
 
Les persones que carreguen la targeta portamonedes TuiN en un passe personalitzat de FGV viatjaran al mateix preu que el Bonometro (0,72 euros en zona A), amb els avantatges comercials que ja oferix la TuiN: no hi ha zona D’excepte Aeroport, tot el tramvia és Zona A i els trajectes entre estacions contigües de diferents zones es consideren com una sola zona. Al seu torn, si disposen d’una targeta personalitzada, quan superen un determinat consum dins del mateix mes natural, la resta de desplaçaments en el mateix mes es realitzaran de manera gratuïta, com en una Targeta d’Abonament Mensual.
 
La targeta TuiN aplica sempre l’opció més avantatjosa per al titular, sense que este haja de canviar de títol segons l’ús que faça del metro i tramvia al llarg de l’any. Per això, el titular d’una Targeta Mensual que es passe a la TuiN no haurà de preocupar-se de canviar de títol els mesos que viatge menys amb metro o tramvia per a estalviar diners, i el titular d’un Bonometro que es passe a la TuiN podrà beneficiar-se d’un estalvi important en el seu gasto mensual en aquells períodes en què utilitze més estos mitjans de transport.
 
Per a disfrutar dels avantatges de la TuiN no cal pagar tot el mes per avançat, sinó únicament carregar el saldo mínim de la TuiN (10 euros) i anar reposant el saldo quan s’esgote, al llarg del mes. Quan s’arribe als límits de gasto establits, el titular de la targeta personalitzada tindrà tarifa plana segons el nombre de zones recorregudes; però, si no arriba a eixe límit, només haurà de pagar els viatges que ha realitzat, perquè el saldo disponible en la TuiN no caduca mai.
 
El límit de consum mensual perquè el titular de la targeta personalitzada viatge de manera gratuïta la resta del mes natural és de 41 euros per a una zona, 53 euros per a dos zones, 63 euros per a tres i quatre zones i 72 euros per a Aeroport. Fins que l’usuari abast eixe límit, pagarà el preu complet del trajecte recorregut.
 
El titular d’un passe personalitzat de FGV que carregue la TuiN es beneficiarà també de l’avantatge d’este títol consistent en la possibilitat de viatjar acompanyat de més persones (fins a 60), encara que el gasto que realitzen els seus companys de viatge no es tindrà en compte en el còmput del consum mensual acumulat pel propi titular.
 
Els clients de Metrovalencia poden adquirir una targeta personalitzada en qualsevol Centre d’Atenció al Client o Punt del Client de Metrovalencia i carregar la targeta portamonedes TuiN en qualsevol màquina automàtica de la xarxa de metro i tramvia. La web www.metrovalencia.es també permet recarregar el saldo de la TuiN a través de la xarxa.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...