Data
21 de December de 2018

FGV instal·la un nou control d’accés en l’estació de València Sud de Metrovalencia

L’equipament es completa amb elements de seguretat i d’atenció al client, com a marquesines, cambres i interfonos
 
Un rampa i una escala ordenen el pas dels usuaris des de l’aparcament a les andanes per fora de les dependències de l’empresa

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha instal·lat un nou control d’accés en l’estació de València Sud de Metrovalencia que els usuaris han de travessar obligatòriament per a accedir a les distintes andanes i desplaçar-se per les línies 1, 2 i 7.
 
L’equipament instal·lat, que compta amb dos passos de validació, es completa amb distints elements de seguretat i atenció al client, com a cambres, interfonos i marquesines. La màquina automàtica de compra de títols de transport s’ha desplaçat fins a uns metres abans de les validadores perquè els clients puguen operar en ella.
 
Esta actuació completa les obres de tancament del complex de València Sud, en el que coexistixen zones d’accés públic, com l’estació de viatgers Metrovalencia, amb zones d’accés restringit, com els edificis d’oficines i els tallers.
 
La inversió de 220.445 euros, IVA inclòs, té com a objectiu limitar els dits espais públics i restringits, i ordenar el flux de viatgers que accedixen a l’estació de València Sud des de l’aparcament que Metrovalencia facilita de manera gratuïta als seus usuaris a l’entrada de les instal·lacions.
 
D’esta manera, s’ha habilitat un pas a l’eixir de l’aparcament perquè els usuaris no hagen de travessar les barreres i introduir-se en la zona privada, i així poder accedir directament a la nova línia de validació i, posteriorment, a les andanes de l’estació de València Sud a través d’una rampa i una escala.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...