Data
15 de September de 2017

FGV licita el tancament de més de 21 quilòmetres de via de la xarxa de Metrovalencia

Les obres previstes compten amb un pressupost de licitació d’1,1 milions d’euros i un termini d’execució de dos anys

L’actuació forma part de les mesures impulsades per la Generalitat per a millorar les condicions de seguretat de la xarxa ferroviària autonòmica

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha licitat la contractació del tancament de diferents trams de via en superfície de la xarxa de Metrovalencia. El contracte compta, segons publica avui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), amb un import inicial de licitació d’1,1 milions d’euros i un termini inicial d’execució de dos anys, 2018 i 2019.

L’actuació prevista en la xarxa de Metrovalencia forma part de les mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix María José Salvador, amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat en el conjunt de la xarxa ferroviària autonòmica.

Les obres afecten a més de 21,9 quilòmetres de via de les línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia i inclouen, juntament amb trams urbans, trams de doble via, amb possibilitat de trànsit per als vianants o circulació de vehicles en paral·lel a la línia fèrria.

Actualment, el traçat en superfície de la xarxa compta amb diferents tipologies de tancament, per a evitar el lliure accés de les persones a les vies. La intervenció plantejada contempla la instal·lació de diferents tipus de tanca segons la zona a protegir.

Les actuacions que s’hauran de realitzar en cadascun dels closos a executar contemplen la neteja o esbrosse de la zona d’actuació i posteriorment la instal·lació de tancament o proteccions. Es realitzaran diferents treballs, en funció de la tipologia del tancament que s’haja d’executar en cadascun dels trams a tancar.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...