Data
15 de January de 2018

FGV millorarà l’accés a l’estació de València Sud des de l’aparcament gratuït de Metrovalencia

Una rampa i una escala ordenaran el pas dels usuaris a les andanes per fora de les dependències de l’empresa pública
 
S’instal·laran dos línies de validació i equipament de seguretat i atenció al client com a cambres i interfonos

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) escometrà enguany les obres de tancament del complex de València Sud, en el que coexistixen zones d’accés públic, com l’estació de viatgers de les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia, amb zones d’accés restringit, com els edificis d’oficines i els tallers.
 
La inversió de 220.445 euros, IVA inclòs, té com a objectiu limitar els dits espais públics i privats i ordenar el flux de viatgers que accedixen a l’estació de València Sud des de l’aparcament que Metrovalencia facilita de manera gratuïta als seus usuaris a l’entrada de les instal·lacions amb 168 places.
 
D’esta manera, s’habilitarà un pas a l’eixir de l’aparcament perquè els usuaris no hagen de travessar les barreres i introduir-se en la zona privada i poder accedir directament a les andanes de l’estació de València Sud a través d’una rampa i una escala.
 
Així mateix, es dotarà la dita estació de viatgers d’un control d’accessos a les andanes, en els que s’instal·laran dos passos de validació, marquesines i equipament de seguretat i atenció al client, com a cambres i interfonos. Esta actuació comportarà desplaçar de lloc l’actual màquina de venda de títols de transport.
 
Les obres estan previstes que s’inicien després de Falles, atés que, durant estes festes, l’aparcament de València Sud experimenta un gran moviment d’entrada i eixida de vehicles privats de totes aquelles persones que combinen el cotxe amb el metro per a acudir als actes festius en la capital, com les mascletades, i este es pot veure entorpit per les obres, que duraran aproximadament sis mesos.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...