Data
15 de January de 2018

FGV millorarà l’accés a l’estació de València Sud des de l’aparcament gratuït de Metrovalencia

Una rampa i una escala ordenaran el pas dels usuaris a les andanes per fora de les dependències de l’empresa pública
 
S’instal·laran dos línies de validació i equipament de seguretat i atenció al client com a cambres i interfonos

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) escometrà enguany les obres de tancament del complex de València Sud, en el que coexistixen zones d’accés públic, com l’estació de viatgers de les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia, amb zones d’accés restringit, com els edificis d’oficines i els tallers.
 
La inversió de 220.445 euros, IVA inclòs, té com a objectiu limitar els dits espais públics i privats i ordenar el flux de viatgers que accedixen a l’estació de València Sud des de l’aparcament que Metrovalencia facilita de manera gratuïta als seus usuaris a l’entrada de les instal·lacions amb 168 places.
 
D’esta manera, s’habilitarà un pas a l’eixir de l’aparcament perquè els usuaris no hagen de travessar les barreres i introduir-se en la zona privada i poder accedir directament a les andanes de l’estació de València Sud a través d’una rampa i una escala.
 
Així mateix, es dotarà la dita estació de viatgers d’un control d’accessos a les andanes, en els que s’instal·laran dos passos de validació, marquesines i equipament de seguretat i atenció al client, com a cambres i interfonos. Esta actuació comportarà desplaçar de lloc l’actual màquina de venda de títols de transport.
 
Les obres estan previstes que s’inicien després de Falles, atés que, durant estes festes, l’aparcament de València Sud experimenta un gran moviment d’entrada i eixida de vehicles privats de totes aquelles persones que combinen el cotxe amb el metro per a acudir als actes festius en la capital, com les mascletades, i este es pot veure entorpit per les obres, que duraran aproximadament sis mesos.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...