Data
21 de April de 2017

FGV netejarà els despreniments en cunetes produïts en la Línia 1 del TRAM d’Alacant després del temporal de gener

També es retiraran arbres amb risc de caiguda i afecció al tràfic ferroviari
 
El pressupost inicial ascendix supera els 60.000 euros, IVA inclòs
 
Els treballs es realitzaran fora de l’horari comercial per a no perjudicar la circulació

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació del projecte de neteja de cunetes i despreniments haguts com a conseqüència de les pluges succeïdes al gener d’enguany, que van afectar el traçat de la Línia 1 del TRAM Metropolità d’Alacant (Luceros-Benidorm). El pressupost inicial ascendix a 60.258 euros, IVA inclòs, en uns treballs que duraran dos mesos.
 
Entre el 17 i el 22 de gener es van produir copioses pluges en el recorregut de l’esmentada Línia 1 del TRAM que, en alguns punts, van acumular 400 litres per metre quadrat. Eixa circumstància, unida a les ratxes de vent superiors a 80 km/h, va provocar la caiguda de divers arbratge sobre la plataforma ferroviària, així com despreniments en les trinxeres.
 
Després de la inspecció realitzada pels tècnics de FGV, s’ha observat que al llarg de la traça hi ha despreniments i possibilitat de caiguda d’arbres de gran volum al llarg del traçat de la línia, per la qual cosa s’ha decidit retirar els mateixos per a minimitzar riscos.
 
Per tant, els treballs a realitzar són la neteja de les cunetes i l’extradós (cara superior o exterior) dels murs, així com els despreniments, i la tala d’arbratge i la seua retirada als abocadors autoritzats.
 
Les obres es duran a terme en horari no comercial per a no interferir en la normal circulació dels trens de la Línia 1 del TRAM.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...