Data
21 de April de 2017

FGV netejarà els despreniments en cunetes produïts en la Línia 1 del TRAM d’Alacant després del temporal de gener

També es retiraran arbres amb risc de caiguda i afecció al tràfic ferroviari
 
El pressupost inicial ascendix supera els 60.000 euros, IVA inclòs
 
Els treballs es realitzaran fora de l’horari comercial per a no perjudicar la circulació

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació del projecte de neteja de cunetes i despreniments haguts com a conseqüència de les pluges succeïdes al gener d’enguany, que van afectar el traçat de la Línia 1 del TRAM Metropolità d’Alacant (Luceros-Benidorm). El pressupost inicial ascendix a 60.258 euros, IVA inclòs, en uns treballs que duraran dos mesos.
 
Entre el 17 i el 22 de gener es van produir copioses pluges en el recorregut de l’esmentada Línia 1 del TRAM que, en alguns punts, van acumular 400 litres per metre quadrat. Eixa circumstància, unida a les ratxes de vent superiors a 80 km/h, va provocar la caiguda de divers arbratge sobre la plataforma ferroviària, així com despreniments en les trinxeres.
 
Després de la inspecció realitzada pels tècnics de FGV, s’ha observat que al llarg de la traça hi ha despreniments i possibilitat de caiguda d’arbres de gran volum al llarg del traçat de la línia, per la qual cosa s’ha decidit retirar els mateixos per a minimitzar riscos.
 
Per tant, els treballs a realitzar són la neteja de les cunetes i l’extradós (cara superior o exterior) dels murs, així com els despreniments, i la tala d’arbratge i la seua retirada als abocadors autoritzats.
 
Les obres es duran a terme en horari no comercial per a no interferir en la normal circulació dels trens de la Línia 1 del TRAM.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...