Data
12 de August de 2023

FGV ofereix el 14 d’agost servei nocturn de “A la lluna de Metrovalencia”

  • Els serveis especials nocturns durant el “pont” d’agost es produiran el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge
  • S’aconsella que es consulten els horaris en la web, telèfon gratuït, xarxes socials o app oficial de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el dilluns 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge, els serveis especials nocturns de “A la lluna de Metrovalencia”, per la qual cosa les circulacions nocturnes durant el “pont” d’agost es produiran el divendres 11, el dissabte 12 i el dilluns 14.

El servei nocturn “A la lluna de Metrovalencia” de divendres, dissabte i vespres de festius de Metrovalencia permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Empalme i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats passen amb intervals de pas de 40 minuts, mentre que en els trams Trinitat-Doctor Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins es produeix entorn de les 2.30 hores.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...