Data
09 de August de 2018

FGV realitza treballs de revisió i manteniment de desviacions de les Línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia

Les actuacions programades obliguen a limitar la velocitat de pas dels trens en diferents punts i no suposen risc per als viatgers
 
Les tempestats dels últims dies han afectat distintes balises, la qual cosa està causant retards addicionals a primera hora del m
atí

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya de revisió i manteniment de desviacions de les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castelló), 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i 7 (Marítim Serrería- Torrent Avinguda) que afecten les agulles instal·lades en les voltants de set estacions, a fi de continuar treballant en la millora de les condicions de qualitat i seguretat de tota la xarxa.
 
Estes actuacions no suposen cap risc per als viatgers. De fet, s’han protegit les desviacions amb la col·locació de balises amb el sistema de seguretat de Frenada Automàtica Puntual (FAP), perquè no es puga incrementar la velocitat fixada mentres duren els treballs.
 
Les estacions són Realón, Torrent, Seminari, Entrepins, l’Eliana, Bétera i Fuente del Jarro. Els treballs programats han obligat a aplicar limitacions de velocitat, al pas dels trens, en estos punts fins que finalitzen les tasques de manteniment.
 
De l’habitual circulació a 30 km/h per estes desviacions, normalment prop de les estacions, on es disminuïx sempre la velocitat, en l’actualitat els trens passen a 10 km/h, la qual cosa produïx alguns retards en els trajectes.
 
No obstant això, en els últims dies i a causa de les tempestats que es produïxen en les vesprades-nits, nombroses balises han quedat fora de servici temporalment i ha sigut necessari reprogramar-les manualment al llarg del recorregut de les diferents línies afectades, la qual cosa ha provocat nous retards, especialment a primeres hores del matí.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...