Data
02 de February de 2018

FGV reforça les actuacions de manteniment dels equips tècnics de les línies de Metrovalencia davant d’avaries o incidències

Estes intervencions formen part dels treballs que es realitzen en el conjunt de les instal·lacions de metro i tramvia 

El pressupost d’adjudicació d’estos treballs  ascendix a 578.839 euros i el termini d’execució és de dos anys 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat, segons publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), una sèrie de treballs de millora en diferents equipaments tècnics relacionats amb la circulació i la seguretat de les línies de metro i tramvia de la xarxa de Metrovalencia. 

El pressupost d’estes actuacions ascendix a 578.839 euros. El contracte té un període d’execució de dos anys.
 
Les actuacions previstes formen part dels treballs que desenrotlla FGV dins del manteniment de les seues instal·lacions i que inclouen tant accions programades com correctives, en resposta davant d’una avaria o incidència no prevista, provocada per col·lisions, incendis o inclemències metereológiques. 
 
Els treballs inclosos en este contracte completen les accions que es realitzen de manera habitual per part de l’empresa pública des de la Unitat de Manteniment d’Instal·lacions Fixes. 
 
Estes intervencions, per la seua complexitat tecnològica, requerixen una major especialització, i comporten aportació de personal, maquinària, materials i mitjans auxiliars.
 
Les necessitats de manteniment i actualització d’equips vénen determinades com resultat de les inspeccions periòdiques que es realitzen per part de FGV en el conjunt de les seues línies de metro i tramvia. 
 
Este tipus de treballs es realitzen fora de l’horari habitual de circulació, amb la finalitat de no interferir ni alterar la circulació dels trens i tramvies que presten servei en la xarxa de Metrovalencia.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...