Data
12 de June de 2020

FGV reobri la Línia 8 de Metrovalencia a partir del dilluns 15 de juny

La freqüència de pas de la xarxa tramviària és la corresponent a les  jornades laborables no lectives al no estar oberts els centres universitaris i ni els educatius

El servici nocturn dels caps de setmana “A la lluna de Metrovalencia” seguix suspés

FGV reobrirà a partir del dilluns 15 de juny la Línia 8 (Marítim Serrería – Marina Reial Joan Carles I) de Metrovalencia. La finalitat és recuperar la normalitat en les circulacions de la xarxa tramviària i adaptar progressivament l’oferta a la demanda sobre este mitjà de transport en el procés de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

La Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), la Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i ara la Línia 8 (Marítim Serrería – Marina Reial Joan Carles I) prestaran el servici dels dies laborables no lectius, al no estar oberts els centres universitaris i educatius.

De totes maneres, este és l’horari habitual del tramvia en les jornades d’estiu a partir de la segona quinzena de juny, per la qual cosa la setmana que ve este mitjà de transport estarà al cent per cent del seu servici habitual en l’estiu.

D’altra banda, el servici nocturn de cap de setmana denonimado “A la lluna de Metrovalencia” que permet desplaçaments els divendres i dissabtes per la noeche fins aproximadament les 3 hores de la matinada seguix suspés.

Els usuaris de Metrovalencia disposen dels canals d’atenció telefònica, web i xarxes socials, així com el telèfon d’atenció al client gratuït 900 46 10 46. En twitter @metrovalencia té un horari d’atenció de 6 a 24 hores de dilluns a dissabtes i de 7 a 24 h diumenges i festius.

Recomanacions als usuaris

Junt amb l’obligació d’utilitzar màscara en tots els desplaçaments en transport públic, des de FGV s’ha establit un reforç del dispositiu de seguretat que comptarà amb la col·laboració de les Forces de Seguretat.

Des de l’empresa pública de la Generalitat es recorda als usuaris que disposen de dispensadors de gel hidroalcohólico en els accessos a les principals estacions de Metrovalencia i en l’interior de les unitats.

Una vegada que està ja permés ocupar totes les places d’assentisc, FGV  recomana evitar en la mesura que es puga ocupar el corredor central, per a permetre el lliure desplaçament interior per a pujar o abaixar del tren o tramvia, i llavar-se les mans després d’utilitzar el servici de transport, encara que els vehicles i instal·lacions de FGV es desinfecten regularment.

En les andanes, durant l’espera, cal ocupar els espais buits en tota la seua longitud per a mantindre la màxima separació amb altres persones.

Des de FGV s’informa també que la compra de títols de transport en les estacions es realitza exclusivament amb pagament per targeta de crèdit o en les màquines de venda automàtica i que, temporalment, les gestions d’objectes perduts, reclamacions i suggeriments es poden realitzar a través de la pàgina web o l’App (descàrrega en Google Play o en Apple Store).

A València els Espais de Client de Xàtiva i Colón, així com els Centres d’Atenció al Client d’Aeroport i Benimaclet, romanen temporalment tancats, centralitzant els seus servicis en la taquilla del vestíbul principal d’Amistat-Casa de Salut. A més, seguixen oberts els Punts de Client d’Empalme, Mislata i Àngel Guimerà, en este últim cas per l’accés del carrer Palleter.

En les estacions, els usuaris poden contactar amb el personal d’Atenció al Client de FGV a través dels interfonos ubicats en vestíbuls i andanes.

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...