Data
02 de November de 2023

Infraestructures facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

  • Dissabte que ve dia 4 se celebren en el recinte firal les proves orals C2 de valencià
  • La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts des de les 6 a les 23 hores

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori facilitarà el dissabte 4 la mobilitat fins a Fira València amb servicis especials de la Línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, en concret les proves orals C2 de valencià.

Durant la celebració d’estes proves, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 23 hores.

D’esta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.com i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, a més de l’app oficial.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...