Data
18 de September de 2023

Infraestructures facilita el transport amb tramvia a Fira València per a acudir a Hàbitat i Home Tèxtils Premium

  • Del 19 al 22 se celebren els dos certàmens amb una freqüència de pas de 20 minutos de 6 a 22 hores
  • La Línia 2 del metro també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, a través de Metrovalencia, ha programat a partir de demà dimarts i fins al divendres serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional del Moble (Hàbitat València) i a Home Tèxtils Premium.

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Alfonso Novo, ha assenyalat que l’empresa pública “facilita els desplaçaments fins al recinte firal pel seu compromís amb l’impuls al teixit productiu de la Comunitat, del qual Fira València és un dels seus màxims exponents, i per l’aposta de la Generalitat per una mobilitat equilibrada que responga a les exigències mediambientals d’una societat moderna com la valenciana”.

Novo, qui ha recordat que Hàbitat “és un dels certàmens més importants que organitza Fira València”, ha afegit que FGV, com a empresa pública que és, “sempre estarà, en la mesura de les seues possibilitats i capacitats, al costat dels actes i esdeveniments que repercutisquen en la potenciació de l’economia en tot el relacionat amb un transport modern i sostenible”.

Servei especial

Durant la celebració d’aquests certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró circularà a partir de les 6.00 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials (@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.) i en l’app oficial.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...