Data
18 de September de 2023

Infraestructures facilita el transport amb tramvia a Fira València per a acudir a Hàbitat i Home Tèxtils Premium

  • Del 19 al 22 se celebren els dos certàmens amb una freqüència de pas de 20 minutos de 6 a 22 hores
  • La Línia 2 del metro també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, a través de Metrovalencia, ha programat a partir de demà dimarts i fins al divendres serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional del Moble (Hàbitat València) i a Home Tèxtils Premium.

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Alfonso Novo, ha assenyalat que l’empresa pública “facilita els desplaçaments fins al recinte firal pel seu compromís amb l’impuls al teixit productiu de la Comunitat, del qual Fira València és un dels seus màxims exponents, i per l’aposta de la Generalitat per una mobilitat equilibrada que responga a les exigències mediambientals d’una societat moderna com la valenciana”.

Novo, qui ha recordat que Hàbitat “és un dels certàmens més importants que organitza Fira València”, ha afegit que FGV, com a empresa pública que és, “sempre estarà, en la mesura de les seues possibilitats i capacitats, al costat dels actes i esdeveniments que repercutisquen en la potenciació de l’economia en tot el relacionat amb un transport modern i sostenible”.

Servei especial

Durant la celebració d’aquests certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró circularà a partir de les 6.00 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials (@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.) i en l’app oficial.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...