Data
21 de August de 2023

Infraestructures facilita la mobilitat per a acudir al Mundial de Gimnàstica Rítmica que se celebra en Fira València

  • Del dimecres 23 al diumenge 27 el recinte firal acull les diferents proves del campionat
  • La freqüència de pas dels tramvies serà de 30 minuts en dies laborables i de 40 minuts el cap de setmana

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori facilitarà des del dimecres 23 fins al diumenge 27 els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica que se celebra en el recinte firal.

Durant les jornades entre setmana, de dimecres a divendres, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores.

Durant el cap de setmana, el dissabte i diumenge, la freqüència de pas serà de 40 minuts, sent la franja horària del dissabte de 6 a 22 hores i la del diumenge de 7 a 22 hores.

Els dies 23, 24 i 25, el primer tramvia eixirà a les 6.10 hores des de la parada de Doctor Lluch. Des de la parada de Fira, l’últim serà a les 22.19 hores. El dissabte 26 el primer des de Doctor Lluch començarà la seua ruta a les 6 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge 27 el primer de Doctor Lluch serà a les 7.20 hores, mentre que l’últim des de Fira eixirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la parada de Fira en la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...