Data
02 de April de 2022

La Generalitat estrenarà un nou disseny de tramvia coincidint amb la posada en servei de la nova Línia 10 de Metrovalencia

La Generalitat estrenará un nuevo diseño de tranvía coincidiendo con la puesta en servicio de la nueva Línea 10 de Metrovalencia
  • El conseller Arcadi España ha destacat que “les proves en línia 10 s’estan realitzant de manera satisfactòria” i que “entre abril i maig serà una realitat per a tots els veïns i veïnes de València”
  • El disseny reforça la imatge corporativa donant més visibilitat a la “m” de Metrovalencia i a través del color roig de la marca comercial

La Generalitat estrenarà un nou disseny i imatge de les unitats de tramvia de la futura Línia 10 de Metrovalencia (Alacant-Natzaret) que tindrà continuïtat de manera progressiva en la resta unitats tramvia de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). L’estudi de disseny gràfic i comunicació ha sigut elaborat pels especialistes en packaging y branding des de 1996 “estudio pg”.

L’aspecte més important que es pretén remarcar amb el nou disseny és la imatge corporativa de Metrovalencia i la importància que s’atorga des de la Generalitat Valenciana al transport públic en la seua aposta per lluitar contra el canvi climàtic i avançar de la manera més decidida possible en la descarbonització.

Per a això, s’ha recolzat en unes certes claus, com ha sigut reforçar la identitat de “m” de Metrovalencia, unint-la a Generalitat Valenciana, a través del color roig corporatiu, a més de donar visibilitat, renovar i potenciar tota la imatge unificada de l’empresa pública, coincidint amb la nova Línia 10 i la targeta SUMA, nou títol de transport que integra per primera vegada, en una sola targeta i amb el mateix preu, el transport públic de l’àrea metropolitana de València de Metrovalencia, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalia.

El conseller Arcadi España, acompanyat de la directora gerent d’FGV, Anaïs Menguzzato, han visitat el depòsit provisional de la Línia 10, on s’estan fent els treballs de vinilado de les set unitats que circularan per la línia. Durant la visita ha destacat que “les proves de circulació s’estan realitzant de manera satisfactòria” i ha insistit que “entre abril i maig la Línia 10 serà una realitat per a tots els veïns i veïnes de València”

El canvi de disseny i imatge es visibilitzarà, en primer lloc, en els set tramvies que donaran servei a la nova Línia 10 (Alacant-Natzaret) i després s’estendrà a les altres 15 unitats Bombardier que actualment circulen per les Línies 4, 6 i 8 de manera progressiva.

Línia 10

La Línia 10 unirà el centre de València amb la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències i el barri de Natzaret, ampliant de manera molt considerable l’oferta de transport de la xarxa de Metrovalencia. Aquesta línia combina trams subterranis i en superfície, amb un recorregut de 5 quilòmetres i 8 estacions i parades (3 subterrànies i 5 en superfície).

El projecte de construcció del conjunt d’aquesta línia està cofinançat per la Unió Europea, a través del programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Notícies relacionades

18 - 03 - 2024

Els metros i tramvies de Metrovalencia recorreran en els principals dies de Falles 700.000 km, l’equivalent a 17,3 vegades la volta al món

FGV posa en circulació 2.358 servicis especials i 9.517 ordinaris els dies 15, 16, 17, 18, 19 i matinada del...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...