Data
18 de November de 2019

La Generalitat facilita el desplaçament a Fira València amb tramvia per a acudir al congrés Go Global

Del 19 al 20 se celebra l’esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat amb una freqüència de pas de 20 minuts

La Línia 2 també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira
 

La Generalitat facilitarà els dies 19 i 20 de novembre el desplaçament a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració del congrés Go Global, referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana.

El dit esdeveniment està organitzat per les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, les tres entitats que tenen competències en el suport a la internacionalització en la Comunitat, i en ell estaran representades les principals Associacions Empresarials d’Exportadors de la Comunitat a través d’espais sectorials, així com un nodrit nombre d’empreses de servicis a l’exportador.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6:00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Serrería circularà a partir de les 6:00 h i des de Doctor Llluch a les 6:30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21:29 hores, mentres que des de Fira, el primer ho farà a les 6:40 h i l’últim a les 22:19 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la página web de Metrovalencia www.metrovalencia.es

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...