Data
03 de November de 2019

La Generalitat ha afavorit el desplaçament de més de mig milió de viatgers amb el servici nocturn de Metrovalencia

Les circulacions extraordinàries a la nit van començar el 14 de desembre de 2018 i este dissabte han aconseguit el centenar de servicis

Esta setmana s’han programat el 31 d’octubre, vespra de la festivitat de Tots Sants, el divendres 1 i dissabte 2 de novembre

La Generalitat ha facilitat el desplaçament de més de mig milió de viatgers en València i la seua àrea metropolitana amb el servici nocturn que oferix Metrovalencia, en el que un centenar de metros i tramvies possibiliten la mobilitat fins al voltant de les 3 hores de la matinada els divendres, dissabtes i vespra de festius.

Este èxit, que s’ha aconseguit abans de complir l’any de servici ja que es va inaugurar el 14 de desembre de 2018, s’ha obtingut esta setmana, en la que s’han enllaçat tres dies consecutius de circulacions nocturnes: les del 31 d’octubre, per ser vespra de la festivitat de Tots Sants; les de l’1 de novembre, per ser divendres; i les del 2 de novembre, per ser dissabte.

El servici de la nit del dissabte ha sigut el número cent des de la posada en marxa de les circulacions nocturnes de Metrovalencia, per la qual cosa els 500.000 viatgers s’han aconseguit en cent dies, la qual cosa tira una mitjana de 5.000 usuaris per cada jornada nocturna.

Amb el servici denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens i tramvies amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà on es poden realitzar transbords cap a diferents destins, es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. 

En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins Mes del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins es produïxen entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...