Data
03 de November de 2019

La Generalitat ha afavorit el desplaçament de més de mig milió de viatgers amb el servici nocturn de Metrovalencia

Les circulacions extraordinàries a la nit van començar el 14 de desembre de 2018 i este dissabte han aconseguit el centenar de servicis

Esta setmana s’han programat el 31 d’octubre, vespra de la festivitat de Tots Sants, el divendres 1 i dissabte 2 de novembre

La Generalitat ha facilitat el desplaçament de més de mig milió de viatgers en València i la seua àrea metropolitana amb el servici nocturn que oferix Metrovalencia, en el que un centenar de metros i tramvies possibiliten la mobilitat fins al voltant de les 3 hores de la matinada els divendres, dissabtes i vespra de festius.

Este èxit, que s’ha aconseguit abans de complir l’any de servici ja que es va inaugurar el 14 de desembre de 2018, s’ha obtingut esta setmana, en la que s’han enllaçat tres dies consecutius de circulacions nocturnes: les del 31 d’octubre, per ser vespra de la festivitat de Tots Sants; les de l’1 de novembre, per ser divendres; i les del 2 de novembre, per ser dissabte.

El servici de la nit del dissabte ha sigut el número cent des de la posada en marxa de les circulacions nocturnes de Metrovalencia, per la qual cosa els 500.000 viatgers s’han aconseguit en cent dies, la qual cosa tira una mitjana de 5.000 usuaris per cada jornada nocturna.

Amb el servici denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens i tramvies amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà on es poden realitzar transbords cap a diferents destins, es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. 

En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins Mes del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins es produïxen entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...