Data
13 de December de 2019

La Generalitat ofereix servei especial de tramvia de Metrovalencia per a acudir a Expocanina en Fira València

La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts des de les 6 fins a les 22 hores durant el cap de setmana

La Línia 2 també comunica amb el recinte firal en l’estació dels Carolines-Fira
 

La Generalitat posa este cap de setmana serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Expocanina amb la 76a Exposició Nacional i la 40a Exposició Internacional.

Durant la celebració del certamen el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts des de les 6.00 fins a les 22 hores.
 
El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6 hores, mentres que l’últim transport des de Fira s’oferirà a les 22.19 hores Des de Fira, la primera circulació eixirà a les 6.54 hores i, l’últim, des de Doctor Lluch, a les 21.30 hores.
 
El diumenge, el primer tramvia eixirà de Doctor Lluch a les 7.20 hores, mentres que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22.19 hores. Des de Fira, el primer serà a les 8.15 hores i l’últim, des de Doctor Lluch, a les 21.30 hores.
 
A fi d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia de la Línia 4, també es pot accedir fins al recinte firal, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...