Data
07 de October de 2019

La Generalitat oferirà servei de metro i tramvia la nit del dimarts amb motiu del Festival de Pirotècnia del 9 d’Octubre

Els usuaris podran desplaçar-se al llarg de la xarxa de Metrovalencia fins a les 3 hores de la matinada 

Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv
 

La Generalitat facilitarà amb el servei nocturn de Metrovalencia la mobilitat de milers de persones, que és preveu acudisquen en transport públic, al Festival de Pirotècnia la nit del dimarts 8 al dimecres 9 d’octubre. 

El castell de focs artificials és  dispararà, com és tradicional, a mitjanit en el jardí del riu Túria, entre els ponts de l’Exposició i les Flors, de la ciutat de València. l’estació d’Alameda estarà tancada des de les 23 hores fins a la finalització de l’espectacle pirotècnic.
 
En esta ocasió, a l’estar en funcionament la circulació nocturna de metro i tramvia per ser vespra de festiu, el 9 d’Octubre, el servei que és prestarà als usuaris serà molt mes complet que en altres edicions.
 
D’esta manera, el servei nocturn previst per Metrovalencia circularà fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar l’accés i tornada a l’esdeveniment pirotècnic.

“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’última circulació habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció als estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol. A mes, en esta ocasió hi haurà un tren especial que eixirà als 00.24 hores d’Avinguda del Cid en direcció a Rafelbunyol, localitat a què arribarà a la 1.02 hores després de passar per Alameda a les 00.31 hores. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destinacions estan previstos entre els 2.30 i els 3.00 hores.
 
En els línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en tots els línies, mentres que en els trams Primado Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que dalt fins Mas del Rosari. A mes, en esta ocasió, el trajecte habitual entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés dels 00.47 hores prolonga el seu servei fins Mas del Rosari i el trajecte invers dels 1.55 hores començarà als 1.48 hores des de Mas del Rosari.
 
Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destinacions tenen lloc entorn dels 2.30 hores.
 
Els horaris és poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...