Data
04 de July de 2019

La Generalitat posa en marxa El Tramnochador i El Mussol de Les Marines del TRAM d’Alacant

El servici nocturn s’oferirà els divendres i dissabtes del 5 de juliol al 31 d’agost, a més del 14 d’agost, vespra de l’Assumpció de la Mare de Déu
 
La capital es comunica amb Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm i es potencia la connexió Benidorm-Dénia

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Dénia, començaran els seus desplaçaments el 5 de juliol i finalitzaran el 31 d’agost.
 
Tots els divendres i dissabtes de l’estiu, la Generalitat, a través del TRAM d’Alacant, facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport. A més dels caps de setmana, el dimecres 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, també hi haurà servici de Tramnochador i El Mussol de Les Marines.
 
Estos servicis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM´d’Alacant, entre les que figuren incrementar els servicis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
Amb ambdós servicis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci i diversió d’Alacant, i arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.
 
El Tramnochador oferirà servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.
Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, unirà Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenvolupament en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...