Data
23 de January de 2017

La Línia 9 del TRAM d’Alacant recupera la normalitat després del temporal en els seus servicis de tren i autobús entre Benidorm i Dénia

 El cap de setmana el fort vent ha provocat la caiguda de set arbres que van interrompre la circulació en diferents trams

Des de dijous passat els efectes de les condicions climatològiques extremes han obligat a  modificar el servici habitual

 La Línia 9 del TRAM d’Alacant que enllaça Benidorm i Dénia ha començat a prestar servici hui dilluns amb total normalitat, després de les diferents interrupcions que ha patit, com a conseqüència del temporal que ha afectat el nord de la província d’Alacant, des de dijous passat.

Els efectes del vent, la pluja i la neu han afectat tant el servici ferroviari que unix Benidorm amb Calp, així com al servici alternatiu d’autobús que cobrix el tram que unix Calp amb Dénia.

Durant este cap de setmana el fort vent que ha patit el nord de la província ha provocat la caiguda sobre les vies de set arbres en diferents punts de la Línia 9. Estos incidents han obligat a interrompre la normal circulació dels trens en servici i establir un servici alternatiu d’autobús.

Les interrupcions han afectat principalment el tram Olla d´Altea-Calp i han obligat a prolongar el servici d’autobús habitual fins esta localitat. El servici de trens i autobusos va començar a recuperar la normalitat la vesprada d’ahir diumenge, una vegada inspeccionada la via i reparats els desperfectes.

El fort vent també va afectar el subministrament d’energia, al provocar la caiguda d’un poste de cablejat i una torre, perjudicant els sistemes elèctrics relacionats amb la circulació d’esta mateixa línia.

Per a fer front a estes incidències i recuperar la normalitat en el servici com més prompte millor, ha sigut necessari ampliar el servici del Lloc de Comandament, estacions i agents d’intervenció, maquinistes, brigada de Vies i Obres, manteniment i personal tècnic.

Des de la direcció de FGV es vol agrair l’esforç que ha hagut de fer tot el personal implicat durant estos últims dies per a fer front a les diverses adversitats i mantindre el servici de la Línia 9 operatiu.

Amb anterioritat a este cap de setmana, les condicions climatològiques extremes van provocar que el dijous la neu obligara a interrompre la circulació del servici d’autobús entre Calp i Dénia entre les 8 hores i les 10:30 hores.

 

 

 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...